Waarom een vloerbeschermer?

Posted on

Heb je thuis een hele mooie houten vloer liggen? Of op kantoor een mooi tapijt? Het zou jammer zijn als de vloer beschadigt door bijvoorbeeld een bureaustoel. Om je vloer te beschermen tegen krassen en vlekken zijn er vloerbeschermers en vloermatten voor verschillende type vloeren en ruimtes.

Voorkomt beschadigingen

Een vloerbeschermer voorkomt beschadigingen op je vloer. Je legt een vloerbeschermers bijvoorbeeld onder een bureaustoel, onder een kinderstoel, in de keuken, onder je kerstboom etc. Lees hier welke soorten vloerbeschermers er zijn.

Transparant

De meeste vloerbeschermers zijn transparant van kleur. Daardoor blijft de uitstraling van je vloer goed zichtbaar.

Schoon

De vloerbeschermer beschermt je vloer tegen vlekken en beschadiging. Heb je geknoeid of iets laten vallen. Dat is geen probleem. Je kunt de mat eenvoudig schoon maken.

Stil werken

Ook zorgt een vloermat ervoor dat je geruisloos kunt werken. Vloermatten dempen namelijk het geluid wat een bewegende bureaustoel maakt. Zo kun je je 100% focussen op je werk zonder afleiding.

Vloerbeschermers voor BBQ

Geen onaangename vlekken meer door vet, olie of as op je balkon, terras of in de tuin met een vloerbeschermer onder je BBQ. Daarnaast zorgt de BBQ-mat ervoor dat uw barbecue stabiel staat en zorgt voor de nodige veiligheid op de BBQ plek.

Vloerbeschermers voor Kerst

Tijdens de kerstdagen zullen de meeste mensen een kerstboom in huis zetten. Je wil natuurlijk niet dat de boom je vloer beschadigt. Een vloerbeschermer is het praktische hulpmiddel dat het ontstaan van vochtplekken, vuil en krassen voorkomt. Door het transparante en onbreekbare materiaal biedt de kerstboom-mat een onzichtbare bescherming.

Vloerbeschermers voor keuken

Tijdens het koken, knoeit iedereen weleens. Met een vloerbeschermer bescherm je de vloer in je keuken tegen vuil en viezigheid. Je hoeft je geen zorgen te maken over het feit dat je je keukenvloer steeds opnieuw moet schoonmaken. De mat is namelijk makkelijk schoon te maken met water en een reinigingsmiddel.

Vloerbeschermers voor kinderen

Met een vloerbeschermer voor kinderen, bescherm je de vloer in je huis tegen knoeien en kliederen. Je kunt een knoeimat overal neerleggen. Onder de kinderstoel tijdens het eten, onder de knutseltafel of bijvoorbeeld op de grond om op te spelen. Omdat je de vloerbeschermer makkelijk kan schoonmaken, is het hygiƫnisch voor je kind. Daarnaast voorkomt het krassen en vlekken van etensresten op de vloer.

Bureaustoelmatten

Een bureaustoelmat is ideaal voor het beschermen van de vloer op je werkplek. Een harde vloer blijft zo krasvrij en een tapijt vloer blijft mooi. Door het sterke materiaal slijt de mat niet snel en kun je er lang gebruik van maken.

Ben je op zoek naar een vloerbeschermer? Bekijk hier ons volledige aanbod.