SEO Vloerbeschermer.nl

Doelstellingen 2022

Kwartaal doelstellingen 2022

Doelstellingen Q2 2022

Doelstellingen Q3 2022

Doelstellingen Q4 2022

Doelstellingen Q1 2023

Overzicht bezoekers Januari

Zichtbaarheid Vloerbeschermer.nl

Zoekwoordenanalyse Vloerbeschermer.nl

De zoekwoordenanalyse is een belangrijk onderdeel om te zien waarom de zichtbaarheid in de Google zoekresultaten maar 15% is. Dit is logisch te wijzen aan de gemiddelde positie van 66. Maar de onderstaande tabel geeft weer welke posities van welke zoekwoorden zijn die tot dit gemiddelde komen

Aan de hand van deze zoekwoorden analyse wordt het volgende bepaald:

  • URL Structuur van landingspagina’s
  • De inhoud van de landingspagina’s
  • Google Ads campagne

Posities Zoekwoorden

Hoe doelstellingen behalen

Verhogen vindbaarheid zoekwoorden

Om de vindbaarheid te verhogen zijn er binnen SEO een aantal pijlers die hiervoor kunnen zorgen. De combinatie van deze pijlers zorgt er voor dat de posities in Google stijgen.

Dit zijn Content & Linkbuilding.

Daarnaast is het meten van conversies essentieel in de proces. Om het financiële resultaat te behalen zal ook hier goed op ingespeeld moeten worden. 

Content toevoegen

Linkbuilding

Een belangrijk onderdeel van een SEO strategie is het plaatsen van externe links op relevante pagina’s. Dit zorgt voor de autoriteit van een bepaalde pagina. Elke link heeft een anchor die naar een bepaald zoekwoord gelinked wordt. Bijvoorbeeld in een blogartikel die geplaatst wordt op woningstyler komt een link met anchor “vloerbeschermers op maat” met een link naar https://www.vloerbeschermer.nl/product/vloerbeschermer-op-maat/

Conversies meten

Kosten

Om deze doelstellingen te behalen ben ik de eerste 2 maanden 24 uur per maand bezig. Eerste 2 maanden zal ik ook 1 dag per maand in Breda zijn (laatste week van de maand). En daarna 16 uur per maand. Het uurtarief wat ik reken is 45 euro (normaal 65 euro). Dit is inclusief de inrichting van de tools en benodigde content en Google Ads.

Voor een periode van 12 maanden kom je uit op 780 euro per maand.

Daarnaast gaan we uit van Google Ads spend budget van 500 euro per maand.

 

Totale kosten per maand: 1280 euro

ROI

Het is natuurlijk belangrijk wat jullie deze investering gaat opleveren. De ROI is berekend met de bovenstaande vermelde kosten van 1281 euro en een omzet van 100.000 euro.

 

 

ROI 2022 die behaald kan worden: 650%